DGI Event "10000 på 10" - drengeevent

 

DGI har de sidste år lavet et event i samarbejde med skoler over hele landet, for at få flere drenge interesseret i gymnastik. I år valgte vi, at deltage og det er vi bestemt glade for - det var en fest uden lige.

Drengen fra 4., 5. og 6. årgang kom i Hal  3 delt i fire hold og oplevede at blive vist, hvad gymnastik også kan være. De gav den max gas i 45 min (og 28 graders varme), høj musik, anderledes øvelser og utrolig meget bevægelse - vi er imponeret over den ildhu drenge lagde i arrangementet. De var færdige, gennem svedige og virkelig glade bagefter. Tak til Tune Skole for samarbejdet.

De tre unge mænd, der underviste hos os, er alle eller har været på Landsholdet og to er lige kommet hjem, efter en meget lang turne´ med Verdensholdet - de kan nogle gymnastik-tricks, som drengene var dybt imponeret over. Den energi og entusiasme, som de tre viste os og den måde de underviste drengene på - er meget i tråd med den måde vores egne drenge-instruktører, underviser på.

For første gang i mange år, har gymnastikafdelingen to drengehold inde for springgymnastik og begge hold er fyldt - det er vi meget stolte af, da vi fik en god portion tilmeldinger til vores ældste drengehold, efter dette event.