KOM I GANG MED AT LØBE!

Løbeklubben løber mandage og onsdage kl. 18.00 fra klubhuset i Skolegade.
Vi løber 5 km, 7 km og 10 km.

NYT: Du har nu mulighed for at komme ud at gå med løbeklubben og få frisk luft i kinderne og samtidig få pulsen op på en hyggelig gåtur. Er du skadet eller vil blot starte stille op er det en god start til at komme i gang og op af sofaen. Vi går Ca. i en time sammen og følges ad ud og hjem igen.

Hver mandag har vi Tabatatræning efter løb fra kl. 19-20. Tabata-øvelserne er benhårde, giver gode resultater efter kort tid og så er det en rigtig god kombination med løb og Tabata.
Følg os på FB i løbeklubben Tune, hvor opdateringer med diverse informationer samt vores løbeture om lørdagen bliver lagt ud.

Den første søndag i hver måned løber vi HEDELANDSLØBET som arrangeres af Fløng kondi og Roskilde skiklub Hedeland. Hedelandsløbet er for løbere og powerwalkere, der vil prøve kræfter med det smukke terræn i Hedelands Naturpark. Der er 4 distancer, der alle har udgangspunkt fra skihytten ved foden af Skibakken i Hedeland. Næste løb er søndag den 6. oktober kl. 10.00.