Velkommen til Gymnastikafdelingen

 

 

Gymnastikafdelingen holder sommerferie fra og med uge 26 til og med uge 32.

Rigtig god sommer til alle - vi glæder os til at se jer igen efter sommerferien.

 

 

Har du brug for, at komme i kontakt med os?

Skriv til os på mail: gymnastik@tune-if.dk eller gå via vores Facebookside "Tune IF Gymnastik"

- vi svarer inden for 3-5 hverdage, når sæsonerne er i gang. I weekender, skolernes ferie, ved Helligdage m.v. er vi sædvanligvis ikke tilstede.

 

 

 

Vi er en forening der tilbyder bredde-gymnastik til alle aldre. Vores program er varieret og vi bestræber os på, hele tiden at følge med både efterspørgelsen og udviklingen på vores hold.

Den gymnastik vi tilbyder, skal indeholde kvalitet, gode sociale oplevelser og glæde for både gymnaster og instruktører. Rummelighed er vigtig for os, da der i vores afdeling skal være plads til alle, der gerne vil gå til gymnastik.

Hele tiden vil vi gerne forny og udvikle os og derfor er alle former for ideer og forslag altid velkomne. Skriv til os på mail: gymnastik@tune-if.dk.

Hvis du gerne vil vide mere om hvem vi er, hvad vi laver i vores hverdag og meget mere - så kan vi varmt anbefale, at klikker rundt på vores hjemmeside.

Her kan du, blandt mange andre ting, finde vores kalender, det vi skriver om os selv, vores samværspolitik med videre. Finder du ikke svar på det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail eller henvende dig til en af vores instruktører.

Vel mødt!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Sidste nyt

Der er ingen nyheder

Arrangementer

Der er ingen arrangementer