Velkommen til sæsonen 20/21

Grundet Corona-situationen kommer vi til, at lave gymnastik på holdene på en lidt anden måde end vi normalt ville have gjort. Specielt den måde vi omgås hinanden på er anderledes, da vi skal holde afstand og passe godt på hinanden. Afdelingen bygger på frivillighed og derfor vil der være stor hensynstagen til alle vores frivillige og vi forventer, stor respekt om det faktum, at de også har et privatliv og arbejdsliv, der skal tages i betragtning. Derfor kan nogle af vores regler være skærpede i forhold til de regler, der gælder i skoler, institutioner m.v.

Vi gør os selvfølgelig umage med, at efterleve alle retningslinjer og lave træninger der er lige så gode indholdsmæssigt, som vi plejer - vi glæder os til, at se alle!

Læs mere under fanen ”COVID 19”.

 

Vi er en forening der tilbyder bredde-gymnastik til alle aldre. Vores program er varieret og vi bestræber os på, hele tiden at følge med både efterspørgelsen og udviklingen på vores hold.

Den gymnastik vi tilbyder, skal indeholde kvalitet, gode sociale oplevelser og glæde for både gymnaster og instruktører. Rummelighed er vigtig for os, da der i vores afdeling skal være plads til alle, der gerne vil gå til gymnastik.

Hele tiden vil vi gerne forny og udvikle os og derfor er alle former for ideer og forslag altid velkomne. Skriv til os på mail: gymnastik@tune-if.dk.

Hvis du gerne vil vide mere om hvem vi er, hvad vi laver i vores hverdag og meget mere - så kan vi varmt anbefale, at klikker rundt på vores hjemmeside.

Her kan du, blandt mange andre ting, finde vores kalender, det vi skriver om os selv, vores samværspolitik med videre. Finder du ikke svar på det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail eller henvende dig til en af vores instruktører.

Vel mødt!

 

  

 

 

 

 

Sidste nyt

Der er ingen nyheder

Arrangementer

Der er ingen arrangementer